Camerabewaking

Iedere dag stijgt het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij, voorzie uw alarmsysteem van ogen door middel van camerabewaking. Resultaat: u vergroot uw bewijskracht en verhoogt het ontradend effect. Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera's zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is. Afhankelijk van uw verwachtingen worden er analoge camera’s of IP camera’s met hoge resolutie voorgesteld.

Wij kijken samen met u naar de beste positie van de camera zodat hij zoveel mogelijk laat zien met een beperkt aantal camera’s. Al onze systemen zijn voorzien dat u steeds waar u zich ook bevindt uw beelden kunt opvragen via smartphone, laptop, tablet. Camerabewaking kan gebruikt worden voor registratie, winkelbeveiliging, automatisatie van poorten , nummerplaatherkenning, … Welk systeem in uw situatie aangewezen is, hangt af van talrijke factoren. Nodig ons uit voor een adviesgesprek of een vrijblijvende risicoanalyse ter plaatse.

Cqur staat in voor de plaatsing, aansluiting, en testen van uw systeem. Na het in dienst stellen en als alles goed werkt, krijgt u van onze technieker een uitgebreide opleiding en overloopt hij samen met u de verschillende functies.

U bent altijd thuis.

Dankzij onze camerasystemen heeft u altijd een oogje in het zeil. Zij het voor uw woning of bedrijf, u weet steeds of er iemand is langsgeweest.

Smartphone en tablets.

Volg live op uw smartphone en tablet of er iemand voor uw deur staat en wat de persoon in kwestie bij u komt uitspoken.

Nummerplaatherkenning.

Toegegeven, niemand heeft graag dat een wildvreemde plots aan de achterdeur staat. Indien u zou het slachtoffer worden van een inbraak, weet dan dat onze hoge resolutiecamera's bijdragen aan de herkenning van de personen en hun voertuigen.

Bij Cqur kunt u terecht voor:


cqur icon burglar

INBRAAKBEVEILIGING

Voorkom ongewenste bezoek!

besmart icon camera

CAMERA BEWAKING

Altijd een oogje in het zeil !

besmart icon access

TOEGANGSCONTROLE

Wie, Waar, Wanneer?

besmart icon offerte

BRANDBEVEILIGING

Bescherm uw gezin tegen brand!